No High Blow? - Chevy SSR Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-27-2019, 01:58 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Sorrento, Florida.. 40 min North of Mickey Mouse
Posts: 6


My SSR:
2004 Stock... Burning Asphalt Black
No High Blow?

Ok,
New correct blower motor, and new ACDelco harness..
All the speeds.. But no high blow...
So the blower motor is grounded direct to ground, with no resistors. via a relay??
So where is the relay? and what fuse services it?

Thanks for your help!
1957z28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-27-2019, 02:17 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Maryland
Posts: 1,377


My SSR:
2003/red
Turn to lite yellow defrost. It automatically should go to high? Just a test to see if it functions? Could be the head unit.....$$$$$$$$$$$$

bird
birdmans is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-27-2019, 02:46 PM
SSR Pit Crew
Supporting Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Hilliard Ohio
Posts: 1,418


My SSR:
04 Redline #9973
Check out this post.

https://www.ssrfanatic.com/forum/f5/...speeds-230522/

I believe there was another also in which Mike from simple engineering said he was successful in repairing this fault of HVAC Control head.
Autoprof is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Chevy SSR Forum > Clubs, Events & Regional Discussion > Florida

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevy SSR Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome