Chevy SSR Forum banner

1 - 19 of 19 Posts

·
Tech Support/Research
Joined
·
1,428 Posts
Discussion Starter #1
A few months ago when many were experiencing the "no images" problem on the site, I too was having issues on both PCs and IPads. Even today my IPad 2 will not show any images only on this forum, it just shows an "attached thumbnails" note where images are supposed to appear. Images all appear fine on all other sites and forums that I subscribe to using that same IPad. I contacted the Admins, who ultimately advised that the reason was that my IPad was outdated since Apple no longer supports its operating system. I do have the latest OS available installed.

So as another option I'm reaching out to other forum members who are using an IPad 2 to ask if they are having the same issue and if anyone has found a fix.

Thanks in advance.
 

·
Super Road Rocket Pilot
Joined
·
5,736 Posts
IPAD 2 IOS is most likely out of date to run on this site. IOS 9xxx was the last update and that was a few years ago.

I just walked a forum member through the same issue with Windows 7. They could not see pictures using the native Explorer that came with Windows, when they loaded Firefox as their browser everything worked well again.

Sadly, since Apple locks everything down, you will not be able to use a current version of Firefox with your old OS. I wonder if loading an older version of FF would work????????
 

·
Administrator
Joined
·
1,517 Posts
I don't have an iOS 9 device on my end to test out at the moment.
I tested it on an iPad with iOS11 and couldn't replicate the issue on all browsers.
Not sure if this will work but maybe give this a try?

On Safari try turning off the javascript.
Settings > Safari > Advanced > Turn off Javascript
If that didn't work please turn Javascript back on.

Ed
 

·
My First Permagrin !
Joined
·
513 Posts
I don't have an iOS 9 device on my end to test out at the moment.
I tested it on an iPad with iOS11 and couldn't replicate the issue on all browsers.
Not sure if this will work but maybe give this a try?

On Safari try turning off the javascript.
Settings > Safari > Advanced > Turn off Javascript
If that didn't work please turn Javascript back on.

Ed
Hi Ed
I tried turning off the JavaScript and it didn't help .
 

·
Cantankerous SSR CaretakR
Joined
·
2,147 Posts
Any update on a solution for this problem? Running iOS 9.3.5 (latest available for IPad2) and unable to see attached images or avatars for past few months. Using Safari, but all other browsers that I've tried have the same issue. Not a surprising discovery with the other browsers since Apple locks down access and all these other browsers are actually using the Safari engine in the background. Also Quick Reply no longer works on my Ipad2 neither....

May just have to give up on this site........
 

·
My First Permagrin !
Joined
·
513 Posts
I’m still having the same problem as river rat . This is very aggravating and I have to jump back and forth from my iphone to iPad to see pics . I got a google chrome book laptop for free recently for signing up for Verizon Fios house service , and it doesn’t work as good as my older iPad . Dave
 

·
Premium Member
Joined
·
732 Posts
Have you tried bypassing the mobile version of the forum by going to the site via the internet on your iPad? Seems to work fine for me using my older iPad. If it works make a shortcut and you’re all set.
 

·
My First Permagrin !
Joined
·
513 Posts
Have you tried bypassing the mobile version of the forum by going to the site via the internet on your iPad? Seems to work fine for me using my older iPad. If it works make a shortcut and you’re all set.
Thanks I switched to classic site mode and now I can see pics and avatars on my older iPad .Dave
 

·
Premium Member
Joined
·
732 Posts
Good to hear your back up and running. I just wanted to add that Using the mobile version I could not get to the info in Dicktator’s how to library without logging in to the host site. Switching to the PC version enables me to access the library without logging in.
 

·
Cantankerous SSR CaretakR
Joined
·
2,147 Posts
where's the link to that?
and for those who still can't see images/attachments.
can you send me a screenshot? you can email me. [email protected]

Lee
Here is a screen capture from my Ipad2 when using the Enhanced Full skin. As you can see, attached photos do not appear nor do the avatars. Will also send it to you via email
 

Attachments

1 - 19 of 19 Posts
About this Discussion
18 Replies
8 Participants
river_rat
Chevy SSR Forum
Chevy SSR Forum - where SSR fans discuss modifications, wheel & tire tech, performance and so much more!
Full Forum Listing
Top