Chevy SSR Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Premium Member
Joined
·
89 Posts
Discussion Starter #1
Does anyone happen to have/willing to sell the driver side end piece of the cargo bar? That piece makes the connection to the side rail. Thanks.
 

·
Registered
04 Black, 05 Black, 05 Aqua Blur
Joined
·
3,296 Posts
Are you looking for the entire end section or the nut that slides in the end rail that the cargo bar tightens up to?
 

·
Premium Member
Joined
·
89 Posts
Discussion Starter #3
Thanks for asking and sorry for not being as specific as I should have. I need the end black plastic piece that holds the threaded stud that connects the cargo rail to the bed rail. At the other end of the needed piece is a plastic stud that inserts into the bed rail and then the whole bar is turned 90 degrees so the threaded stud can screw into a sliding nut in the bed rail. The piece I'm looking for is separated from the bar by removing a single sheet metal screw. The plastic piece that goes into the bed rail is missing on the one that came with my vehicle.
 

·
Registered
04 Black, 05 Black, 05 Aqua Blur
Joined
·
3,296 Posts
Thanks now I know what you need and yes it is the entire end piece you are looking for. I can't help on that. If it was just the threaded slide nut I made my own for mine because they were missing. I used a piece of 1" aluminum stock and cut it down to the right size then drilled and tapped it. If that was what you needed I could make that for you. But your needs are bigger, sorry. Maybe someone else has a bar for parts. You might want to check with Mike of Simple Engineering.
 

·
Premium Member
Joined
·
89 Posts
Discussion Starter #5
Thanks for the quick response. I've got a repair in mind that should work if no one is unfortunate enough to have a broken cargo bar they are parting out.
 

·
Premium Member
Joined
·
89 Posts
Discussion Starter #6
Admins,

You can close this thread. The new rail attachment piece formed from part of a tailpipe hanger works just fine.
 

·
Daily Driver
Joined
·
8,958 Posts
Mitmidnite, how about starting a thread in the Tech Discussion section about how you fixed this problem. Pictures would be a big help.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top